Wilt u zakendoen met buitenlandse ondernemers of leveranciers? Of in het buitenland een Joint Venture of bedrijf oprichten? CGCB International helpt Nederlandse bedrijven met succesvol internationaal zakendoen.

Er liggen voor Nederlandse bedrijven vele kansen en mogelijkheden voor zakendoen in het buitenland. Internationaal zakendoen wordt steeds belangrijker en interessanter voor Nederlandse bedrijven die willen groeien. Vanuit Nederland is het moeilijk te bepalen met wie u zaken doet. Het is belangrijk om te weten of u zaken doet met een betrouwbare partij.

Wat kan CGCB International voor u betekenen om u ambities in het buitenland te bewerkstelligen?

  • Ons team werkt vanuit Nederland, Hong Kong en China. Daarnaast werken wij nauw samen met partners in Noord-Afrika en het Midden -Oosten.
  • Wij zijn in staat om uw potentiële zakenpartner te screenen middels een bedrijven check. Met deze bedrijven check controleren wij onder andere of het bedrijf bestaat, de bedrijfsgegevens, wie er tekenbevoegd is etc.
  • Heeft een sparringspartner nodig voor internationaal ondernemen? Middels het programma Starters International Business (SIB) van het Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) helpen wij bedrijven die de stap willen maken met internationaal ondernemen.
  • Daarnaast kunnen wij namens u optreden of gezamenlijk met u de onderhandelingen met uw buitenlandse partner voeren. Onze toegevoegde waarde is dat wij de taal spreken en de cultuur kennen. Dat is belangrijker naarmate de activiteiten complexer worden en de belangen van strategische aard zijn.
  • Door uitbreiding naar het buitenland middels het opzetten van een eigen verkoopkantoor in het buitenland onstaan meer kansen en mogelijkheden om zaken te doen met een groot aantal buitenlandse partijen. Daarnaast biedt deze optie ook fiscale mogelijkheden.

 

 

Wilt u meer weten over internationaal zakendoen?

Neem vrijblijvend contact met ons op middels het formulier of via telefoonnummer 010-3414632 (Nederland) of +852-510 99818 (Hong Kong).

[contact-form-7 id=”2073″]