Agrobeurs en missie Zuid-Marokko

Internationale landbouwbeurs Dakhla-Oued Ed-Dahab

Namens de Kamer van Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab & de regionale directie Landbouw van Dakhla-Oued Ed-Dahab nodigen wij u w bedrijf uit om deel te nemen aan de beurs en B2B activiteiten die worden georganiseerd van 27 – 29 September tijdens de 3e editie van de internationale landbouwbeurs Dakhla-Oued Ed-Dahab (Faid 2018). Mis deze kans niet voor uw bedrijf en wees welkom van 27 – 29 September!

  • De kosten zijn slechts 650,- euro BTW* voor een compleet verzorgde stand van 16 m2 inclusief events, bedrijfsbezoeken, ronde tafel, airport pick-up & drop off!
    • Inclusief gratis hotelovernachting, aangeboden door de beursorganisatie voor de eerste 10 deelnemers

Waarom deelnemen:

Marokko groeit snel en de Marokkaanse overheid investeert veel in de ontwikkeling van het land. Door de sterke economische groei krijgt ook Zuid-Marokko veel aandacht en worden er hier snel nieuwe projecten gelanceerd op het gebied van Land- en Tuinbouw, Visserij, Veeteelt, Havenontwikkeling & Renewable Energy. Het bedrijfsleven speelt hierbij een grote rol en ook het internationale bedrijfsleven wordt uitgenodigd om expertise & ervaring in te brengen.

  • Marokkaanse, Afrikaanse en Internationale partijen zullen aanwezig zijn met interesse in nieuwe technologieën, kennis en handel;
  • Dakhla kent een uitstekend klimaat voor land- en tuinbouw;
  • Focus op export naar Europa en Afrika;
  • Marokko wilt met haar National Fisheries Plan de seafood export verdubbelen in 2020;
  • Nieuwe Agricultural zone van 5.000 m2 met plannen voor sterke uitbreiding;

De doelstellingen van deze editie zijn onder andere gericht op (i) het creëren van commerciële opportunity’s voor de regio (ii) B2B matchmaking tussen bedrijven, investeerders en overheid (iii) het verbeteren van de kwaliteit van de producten uit de regio en het introduceren van nieuwe technologie en knowhow. De belangrijkste sectoren zijn Land- en Tuinbouw, Visserij, Veeteelt, Water en Environmental Technologies. De beurs heeft een totale oppervlakte van 3000m2 en omvat 5 poles waaronder een internationale gedeelte waar de Nederlandse bedrijven hun kennis, technologie en dienstverlening zullen presenteren.

Activiteiten en Holland Promotie:

Voor de Nederlandse delegatie zullen er tijdens de beurs ook introducties, workshops en ronde tafels worden georganiseerd waarin verschillende thema’s worden besproken gericht op de toekomst van de land- en tuinbouw, veeteelt en visserij sector. Daarnaast worden er ook bedrijfsbezoeken georganiseerd om de praktijk van dichtbij te ervaren en te spreken met experts uit het veld. Ten slotte zullen er specifiek voor veeteelt gerelateerde bedrijven ook fokkerijwedstrijden worden georganiseerd voor de selectie van de beste fokkers.

Kortom Zuid-Marokko ontwikkelt zich in rap tempo en dit biedt kansen voor Nederlandse ondernemers. Aangezien de plekken beperkt zijn is het aangeraden om u spoedig aan te melden door contact op te nemen via [email protected]. U kunt mij ook direct bellen indien u vragen heeft of de mogelijkheden wenst te bespreken: 06-42108037

In het Kort

Wat:                   Zaken missie Marokko

Wanneer:         27 t/m 29 september 2018

Aanmelden:     Aanmelden vóór 30 augustus 2018, via [email protected]

Na ontvangst van uw aanmelding zal contact met u worden opgenomen voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek zullen uw wensen ten aanzien van de missie en de matchmaking in kaart worden gebracht.

De kosten van deelname bedragen € 1.350,- excl. BTW per deelnemer en 650,- excl. BTW na subsidie*. Reis- en verblijfskosten en eventuele kosten zoals tolken en individueel transport zijn voor eigen rekening. CGCB heeft gunstige voorwaarden voor hotelovernachting en vliegticket. Neem contact op met het CGCB om hiervan gebruik te maken.

Subsidie*:       Via RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) kunt u mogelijk een subsidie van maximaal 50% ontvangen voor deze missie (onder voorwaarden). Neem contact met ons op voor meer informatie over de subsidie.

Organisatie:    De missie wordt georganiseerd door CGCB International B.V.

Contact:           Mohammed L. Iaallala 06-42108037. E-mail: [email protected]

Voorwaarden:  De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers te selecteren. De beursmissie gaat door bij een minimaal aantal van 8 deelnemers. U vindt hier de voorwaarden voor deelname: