Een partner search is meer dan alleen een bedrijvenlijst!

Het is voor ondernemers vaak lastig om een goede zakenpartner in het buitenland te vinden. Hoe vind ik de juiste internationale zaken- en/ of samenwerkingspartners? CGCB International is gespecialiseerd in het selecteren van de juiste agent of distributeur voor uw product en/of dienst.

Voor de partner search stellen wij allereerst op basis van uw exportstrategie een partnerprofiel op, hierin beschrijven wij uw bedrijf en het type partner waar u naar op zoek bent. Vervolgens stellen wij op basis van uw criteria een long list, uitgebreide lijst, van mogelijke distributeurs of agenten op. We bespreken deze long-list met u, om te zien welke bedrijven het meest bij u passen.

Ons team in China en/of Hong Kong zal de eindbeslissers van deze bedrijven contacteren voor nadere informatie en of er interesse is voor een samenwerking. Daarnaast voeren wij een vereenvoudigde company check uit om te kijken of wij met een bestaand bedrijf en juiste eindbeslisser te maken hebben. Dit resulteert in een short-list van meestal drie tot vijf bedrijven.

Zodra we een short-list van bedrijven hebben, zullen wij een teleconference call opzetten voor de eerste kennismakingsgesprekken. Bij een goed gevoel kunnen wij namens u de bedrijven bezoeken of u kunt naar het land komen om de vervolggesprekken te voeren. Samen met ons team zullen wij u bereiden op deze afspraken, zodat u zich op best mogelijke manier kunt presenteren.

Wilt u meer weten over partner search, neem dan contact met ons op via info@cgcb.nl