Laden Evenementen  Handelsmissie naar Istanbul (FashionWeek) tribe loading

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Handelsmissie naar Istanbul (FashionWeek)

19 maart - 22 maart

Istanbul Fashion Week: Ontmoet de Turkse kledingindustrie!

Bent u actief op zoek naar nieuwe contacten in de kledingindustrie, en benieuwd wat producenten uit Turkije u te bieden hebben? Of bent u al bekend met de Turkse kledingindustrie en wilt u uw contacten vergroten? Dan is uw aanwezigheid tijdens de Istanbul Fashion Week onmisbaar! Turkije is momenteel een van de belangrijkste producenten van kleding wereldwijd. Naast het outsourcen van de productie, ontwerpen en produceren de Turkse kledingfabrikanten ook hun eigen hoogwaardige kledingcollecties.

Ter promotie van de Nederlandse en Turkse kledingsector, organiseert CGCB International BV in samenwerking met GlobalMark op 20-21 maart 2019 een handelsmissie naar Istanbul, Turkije, tijdens de Istanbul Fashion Week 2019.

Bent u een inkoper van een modeketen, wilt u uw productie outsourcen en/of bent u actief in de kledingbranch? Dan nodigen wij u graag uit voor de handelsmissie naar Istanbul 19-22 maart 2019.

Programma tijdens de Mercedes-Benz Istanbul Fashion Week 2019 – B2B event
19 maart:     Vertrek AMS, aankomst Istanbul
20 maart:     Gehele dag matchmaking event
21 maart:     Gehele dag matchmaking event
22 maart:     ’s ochtends bedrijfsbezoeken
22 maart:     ’s avonds vertrek Istanbul, aankomst AMS

Deelnamekosten:               € 900* per bedrijf

* Economy class vliegticket en/of 5-sterren accommodatie (max. 1 kamer per bedrijf) en transfers zijn gratis onder voorbehoud (na goedkeuring van de Turkse organisator).

** “Startende” exporteurs naar Turkije kunnen via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een voucher ter waarde van EUR 450,00 aanvragen om een gedeelte van de deelnamekosten te bekostigen. Derhalve bedragen de deelnamekosten na toekenning van de voucher slechts EUR 450,00 De door u ingevulde aanvraagformulieren zullen wij voor u indienen bij het RVO.

Gegevens

Begin:
19 maart
Einde:
22 maart